top of page

F-Art.nu : Krista van Hoekelen en Sandra Keizer

Krista maakt producten om gezinnen dichter bij elkaar te brengen. Meer tijd voor elkaar en elkaar nog beter leren kennen is wat zij enorm belangrijk vindt. Het zijn praktische spullen die vaak net even anders zijn dan anders. Zo ontwikkelde zij bijvoorbeeld het BuienBlokje: in welke bui ben jij nu? Het opent gesprekken. Ook schreef zij verschillende boeken. Sas, Jas en Fred en de onbekende wereld’ en bedacht het verhaal en de wereld van Klikka in het prentenboek ‘Klikka en de achtbaan door Dromenland’. Haar ‘thingamabobs’ zorgen voor gesprekken en meer tijd met elkaar.

 Sandra heeft een brede interesse in kunst. Haar affiniteit ligt bij antroposofische technieken vooral wol (nat en droog). Ze houdt van sferische beelden. Door haar beroep als vaktherapeut beeldend is zij dagelijks bezig met kunst en creativiteit. Ze is vooral geïnteresseerd in de creërende mens die zijn hart volgt. Zij maakt van uiteenlopende materialen een visuele weergave van iets wat zij ter plekke bedenkt. Dit kan komen door de vorm, het materiaal, de kleur of het gevoel wat het materiaal geeft. Zo heeft zij uit speksteen twee papegaaien gemaakt of viltte zij een schilderij van wolvilt. Ook is zij bezig met het illustreren van een verhaal over Sint Maarten.

Sandra en Krista zijn samen f-Art, creatief met faalangst. Door middel van creativiteit willen zij ouders informeren over gedrag omtrent faalangst en wat je kunt doen om jouw kind hierin te begeleiden. Want als ouder heb je heel veel power in handen, namelijk: liefde en veiligheid.

007__F-Art-2046px-__www_RAPfotografie_nl-70310582-1920w.webp
bottom of page