top of page
voorzijde_magazine[15050].jpg

Cover van onze glossy magazine, ontwerp Peter Oosterhout

scroll omlaag voor meer

 exposities 

Komende exposities:

Het kunstenaarscollectief De School bestaat tien jaar!!!!

We vieren dit onder de titel: 

              KIJKEN IN DE ZIEL

       VAN DE KUNSTENAAR!!!!!!!!!

Zo zal onze expositie heten die we op 25 en 26 mei én   1 en 2 juni gaan houden. Wederom zijn we te gast in het mooie oude pand van Schoonerbeek in de hoofdstraat in Hillegom. Dank aan Jan Out van Dunantsteate propperties!!!

Ook het speciale jubileummagazine draagt deze mooie inspirrerende titel. Alle huidige kunstenaars komen aan het woord. Over waarom ze dat maken wat ze maken én wat hen inspireert. Naast mooie foto's van hun werk ook het verhaal erachter. Het blad zal te verkrijgen zijn tijdens de expositiedagen! Of na aanvraag via de mail-(kopje contact)

 

 

 


 

Te zien geweest (2023) op Bollenstreek omroep bij de programma "Podiumbollenstreek" een interview met voorzitter RéNoo over het collectief. 

Permanente expositie:
Enkele van onze kunstenaars zijn te zien in
Galerie Twintig hoofdstraat 128 Hillegom:

Sjoerd Blokker

Ineke huijerman
Corine Buskop
RéNoo

Ell Geeh( eigenaresse galerie)

Nieuws:

Voorbereiding viering 10 jarig jubileum van het collectief:  We zijn er maar druk mee, maar het mag dan ook niet zomaar voorbij gaan. Een kunstenaarscollectief dat het tien jarig jubileum viert in Hillegom komt niet veel voor. En er valt wat te vieren!!! Velen kennen ons nog van de BOAS school aan het Henri-Dunantplein. Inmiddels zitten we al weer een dikke vier en half jaar in het MARIAOORD, aan de Mariastraat 28. Daar hebben we onze ateliers. Exposeren op zo'n grootse wijze doen we dus in de Hoofdstraat. 

‘Kijken in de ziel van de kunstenaar’  biedt een breed scala aan kunstuitingen, zoals; schilderijen, beelden, objecten, mixed media en fotografie. De deelnemende kunstenaars zijn: Ineke Huijerman, Sjoerd Blokker, Vos Buskop, Marianne Constance, Robert van Rossem, Nathalie Brouwenstijn, Milan Couzijn, Kane Woess art, Peter Oosterhout, Jeroen Koningen, Ell Geeh en RéNoo.

De expositie is te bezoeken op 25-26 mei en 1-2 juni     van 11.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag 25 mei, om 13.00 uur, zal onze wethouder van Kunst & Cultuur, mevrouw Hoekstra, de officiële opening verzorgen.

Om deze expositie mooi af te sluiten, zal Milan Couzijn en een aantal leerlingen zondag 2 juni om 15.00 uur live muziek spelen.

Kom gezellig bij ons binnen, een drankje en hapje staan voor je klaar. Jullie zijn van harte welkom!

 

Adres: Hoofdstraat 122, 2181 GE Hillegom

 

  • Facebook Basic Black
bottom of page